Αλυκές Εσωτερικός Χώρος

Αλυκές

 

Εστιατόριο Θαλασσινών

Σε έναν όμορφο χώρο στα νότια προάστια της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Παλαιό Φάληρο δημιουργήσαμε το εστιατόριο Αλυκές φέρνοντας τη φρεσκάδα των θαλασσινών στο τραπέζι σας.

Ένας καταπληκτικός χώρος με εκθαμβωτική διακόσμηση και ενυδρεία όπου φιλοξενούν διάφορα είδη ψαριών, δίνουν την αίσθηση της θάλασσας. Το εστιατόριο είναι ιδανικό για κοινωνικές συγκεντρώσεις, επαγγελματικές συναντήσεις, εταιρικές εκδηλώσεις και γιορτές

Μια γεύση από τα πιάτα και τα ψάρια μας

Ο άνετος εξωτερικός χώρος του εστιατορίου μας

Κρασιά
Η εκλεκτή μας συλλογή κρασιών

Η προσεκτική επιλογή των ψαριών από εξειδικευμένο προσωπικό διασφαλίζει ότι όλα τα θαλασσινά μας είναι φρέσκα και με την καλύτερη ποιότητα

Η εμπειρία σας στο εστιατόριο Αλυκές είναι ένα γευστικό ταξίδι βασισμένο στην απλή και ουσιαστική φιλοσοφία μας. Η φιλοσοφία μας χαρακτηρίζεται από τα ακόλουθα κριτήρια:

  • αγνές πρώτες ύλες
  • φρέσκα ψάρια και θαλασσινά
  • φιλικό περιβάλλον
  • σεβασμό στον πελάτη
  • λίστα κρασιών υψηλής ποιότητας

 

Αυτή η φιλοσοφία έχει γαλουχηθεί μέσα από την 30+ χρόνια εμπειρία μας στο επάγγελμα, σε μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια θαλασσινών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το κρασί είναι εμφιαλωμένη ποίηση!

Η λίστα κρασιών Αλυκές, βασισμένη στη γνώση, την εμπειρία και το πάθος μας για το κρασί, αποτελεί οδηγό για το καλύτερο δυνατό ζευγάρωμα κρασιού-φαγητού.

Εξωτερικός χώρος Αλυκές
Αγίας Τριάδος 3-5 & Κων/νου Παλαιολόγου 1, Παλαιό Φάληρο 17564, Ελλάδα
Αλυκές
Θαλασσινά σερβίρονται με διάθεση και στυλ